Home

Welkom

Welkom op de site van JCI Sint-Niklaas, hier vind je alle informatie over al onze activiteiten en over wat JCI Sint-Niklaas inhoudt. Je kan lezen over de geschiedenis van JCI en hoe je lid kan worden, JCI Sint-Niklaas staat altijd open voor nieuwe kandidaten die hun leven willen verruimen.

JCI Sint-Niklaas bestaat officieel sinds 7 mei 2011, daarvoor is JCI Sint-Niklaas 1 jaar in oprichting geweest. Het officiële bestaan is dus sinds 7 mei 2011, die dag was er een charterday. Meer daarover vindt u hier. JCI bestaat uit gemotiveerde mensen tussen 18 en 40 jaar die ondernemend zijn ingesteld. Opleiding en afkomst zijn hier van geen belang, als je maar vooruit wil in het leven. Via vorming en netwerking wil JCI Sint-Niklaas de kans bieden aan iedereen om zichzelf verder te ontplooien.

“Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen”. Dat is de missie van JCI en deze boodschap wordt door elk JCI-lid in het hart gedragen.

We vergaderen elke tweede maandag van de maand behalve in de zomermaanden juli en augustus (bekijk de agenda), als je eens een kijkje wil komen nemen kan je lezen hoe dit moet op de pagina ‘Lid worden‘ of door een mailtje te sturen naar de voorzitter van JCI Sint-Niklaas. Je mag natuurlijk ook altijd meekomen met iemand die reeds lid is en je beter kent.

Als je meer wil te weten komen over JCI Sint-Niklaas en je vindt het niet op onze website, dan kan je ons contacteren via de contactpagina of door te mailen of bellen naar een van de leden van JCI Sint-Niklaas.

Lees ook onze Welkomstbrochure 2016

Geef een reactie